Mind? The gap – 2. könyv, 18. fejezet – Mocskos kis titkok

Scroll down for English!

18.

Mocskok kis titkok

Így aztán vasárnap megérkeztünk hozzám olyan 11 tájban. Letette a bőröndjét a szobámban, aztán nekiálltunk az ebédkészítésnek. Kaja után szóltam a lányoknak, hogy mondani szeretnék valamit.

-Hát azt már tudjátok, hogy mennyire szeretem itt ezt a pasit – mondtam nekik – és legnagyobb örömömre több időt szeretne velem tölteni. Én viszont nem akarlak titeket egy hétvégénél hosszabb ideig magatokra hagyni, ezért úgy döntöttünk, néhány napot itt fog majd lakni velünk időnként. Még nem tudjuk, hogy fog elsülni és nagyon izgatottak vagyunk tőle. Ő kicsit kényelmetlenül érzi magát, szóval szuper lenne, ha segítenétek kedvességgel, vendégszeretettel, mivel nincs hozzászokva, hogy ennyi emberrel lakjon együtt, főként nem gyerekekkel. Köszi.

-Ú, szuper! Majd elcsórom a használt törölközőjét és eladom egy vagyonért a beteg rajongóinak – mondta Olivia, de amikor meglátta az arcát, rájött, hogy szerinte egyáltalán nem vicces – Csak vicceltem, nem csinálnék ilyet. Komolyan, ígérem.

-Majd hozzászoksz Olivia humorához. Nem fogja megcsinálni, ne aggódj.

-Akkora egy seggfej vagy Olivia – mondta Emma.

-Hé! Nincs ocsmánykodás! – mondtam.

-Szuper. Mi kamaszok vagyunk, szóval úgyis az egész napot a szobánkban töltjük. Legalább szegény anyunak is lesz társasága – mondta Olivia – a múltkori sosem maradt itt. Talán azért, mert a barátnőjével élt. Csak 28 éves volt.

-Köszönöm Olivia. Ezt majd visszakapod. Amikor először hozol haza valami csajt vagy pasit, majd megmutatom a babakori fotóidat, ahol hurkás a combod és csöpög a nyálad. És elmesélem nekik a legcikibb történeteket is. Oké, mi most visszavonulunk, kopogjatok, ha kell valami.

-Hát ő nem semmi. De nagyon vicces. Csajt vagy pasit? Van valamiféle gyanú, vagy csak politikailag korrekt akartál lenni?

-Sosem lehet tudni, nem igaz? De valójában van némi gyanú, szerintem a legjobb barátnő egy kicsivel több is annál.

-És hogy érzel ezzel kapcsolatban? – kérdezte.

-Úgy ismertél meg, mint aki szerint a homoszexualitás probléma?

-Nem egészen – nevetett – csak azt gondoltam, talán más egy anya szemével nézni. Az unokák kérdése, például és hasonlók.

-Nem hiszem, hogy bárki jelölni akarna majd az Év Nagymamája díjra. Pillanatnyilag nagy örömmel fogadom a gondolatot, hogy egy másik nőtől nem tud teherbe esni. Az egyik nagy félelmem, hogy megtörténhet, én pedig nem vagyok kész arra, hogy a 16 éves lányom helyett felneveljem a gyerekét. És soha nem is leszek, az az igazság. Szerintem én elvégeztem a fejadagomat gyereknevelés-ügyben, ezzel a néhány évvel, ami még hátravan, mielőtt ők kirepülnek, lezártnak is tekintem a projektet.

-Igen, ezt megértem. És mit mondott, 28 éves? Barátnővel? Csak két percig kell Oliviát hallgatnom, hogy megtudjam a mocskos titkaidat? – úgy tűnt, teljesen meg van botránkozva és nem tudtam eldönteni, hogy nagyrészt igazi, vagy nagyrészt megjátszott.

-Nem titok, csak még nem mondtam el. Pusztán színtiszta szex volt, egyszerűen. Igen, a barátnőjével élt, így időnként meglátogatott egy…órára, vagy úgy, valahogy.

-Akkor is nagyon fiatal hozzád. Most meg két generációt ugrasz előre! – kuncogott.

-Kétségtelen minőségbeli ugrás. Nagyon jóképű volt, de egy kicsit olyan, mint egy kölyökkutya: tudod, össze-vissza ugrál és nyalogatja az arcodat?

-Hogy ismerkedtetek meg? – kérdezte, nevetve.

-Kollégám volt – mondtam – Ó, Istenem, tényleg úgy érzem, egyre mélyebbre ásom itt magam…- nevettem, de kicsit zavarban voltam.

-Értem! Az iroda! Nem mondod, hogy dugtál a 28 éves kollégáddal az irodádban, ugye?

-De igen. Most már minden mocskos titkomat tudod – mondtam, becsúsztattam a kezem a pólója alá, hozzábújtam és megcsókoltam.

-Teljesen megbotránkoztattál – mondta és visszacsókolt, miközben az arcomat a két gyönyörű keze közé fogta – Fogadok, hogy nagyon mocskos múltad van.

-Fogadok, hogy a tied rosszabb.

-Nem lennék ebben biztos. Szóval, itt majd nagyon csöndben kell lennünk, Emma szobája szomszédos velünk. Hogy fogsz ezzel megbirkózni?

-Majd segítesz – mondtam – Ráteszel egy párnát az arcomra, vagy valami.

-Őrült vagy – nevetgélt – És szeretlek.

-Én is szeretlek.

Aznap éjjel rendkívül halkak voltunk. Én nagyon büszke voltam magamra, de ő nem volt elájulva, mert egy ponton még a számat is befogta, ami sajnos pont az ellenkező hatást érte el, mert baromira izgatónak találtam. Tegyük hozzá, hogy azért kihívás volt számára olyat csinálni, amit nem találok izgatónak, pláne bizonyos szituációkban. Másnap hétfő volt, így mire fölkelt, a csajok már elmentek suliba.

-Szeretem az ágyadat, nagyon jót tesz a hátamnak – mondta reggeli közben – de ezt a csöndben levős dolgot nem igazán sikerült magadévá tenned.

-Úgy választottam ezt az ágyat, hogy tudtam, hogy jó lesz majd a hátadnak. Ne legyél velem túl szigorú a zajjal kapcsolatban, minden tőlem telhetőt megpróbáltam és igazán elégedett voltam az eredménnyel. Szerintem egy picit túlreagálod a dolgot…

-Elképzelhető. Nagyon nyugtalanítónak találom, hogy a lányod ilyen közel van hozzánk, miközben szexelünk. Valahogy helytelennek tűnik.

-Mert sosem volt gyereked. Kicsi korukban van egy pár év, amikor vagy teljesen lemondasz a szexuális életedről, vagy hozzászoksz, hogy úgy csinálod, hogy a közeledben vannak, sokszor akár ugyanabban a szobában is. Én az utóbbit választottam, mert az első nem volt opció.

-Tudod, amikor ilyen történeteket hallok, nem vagyok biztos benne, hogy olyan nagy baj, hogy sosem lett saját gyerekem – mondta nevetve.

-Szóval Gyönyörűm, megkérhetlek, hogy majd maradj bent a hálóban, amíg terápiát tartok? 11-re jön egy ügyfelem, délután 2-kor pedig online ülést tartok.

-Persze. Én is dolgozni fogok.

-Igazság szerint az online üléshez lehetünk simán egy szobában is, ha téged nem zavar, hogy magyarul beszélek. Úgyis fülhallgatót szoktam használni. Ahogy szeretnéd.

-Oké, majd meglátjuk.

-A két ülés után viszont el kell mennem kaját vásárolni, jössz velem?

-Persze.

-Vennünk kell neked egy biciklit. Én mindenhova azzal megyek.

-Én jobban szeretek sétálni. Nem sétálhatunk inkább?

-Angliában sétálunk, itt viszont biciklizünk. Ez a törvény. Sajnálom, semmi közöm hozzá – mondtam.

-Oké – nevetett – akkor vegyünk nekem egy biciklit. Menjünk ma?

-Szerintem az lesz a legjobb.

Így aztán a terápiáim után elmentünk és vettünk neki egy szuper bringát, utána pedig bevásároltunk. Amikor hazaértünk, nekiálltam a vacsorának, miközben ő ott ült a konyhában, teázott, emaileket válaszolt meg és csicsergett, alkalmanként segített a hámozásban, vagy egyéb apróságokban. Az egész nagyon otthonos volt és üdítően normális. Pár percenként megálltam és odamentem hozzá egy csókra, vagy ölelésre. A bátyám hívott, pont amikor arra gondoltam, hogy nagyjából húsz perc múlva kész a vacsora és hirtelen ötlettől vezérelve meghívtam hozzánk kajálni. Nagyon közel vagyunk egymáshoz a bátyámmal, minden fontos dolgot elmondunk a másiknak és megbeszéljük a kevésbé fontosakat is. Elmeséltem neki a telefonban, hogy Ő úgy döntött, velünk marad egy ideig és Csabi, a bátyám tökéletesen értette, ez mit is jelent számomra. Szóltam neki, hogy ne motorral jöjjön, mivel általában azzal jár, hanem gyalog vagy trolival, mert nagyon finom borunk is van, amit biztos meg szeretne kóstolni. Azt mondta, ő is hoz egy üveggel és sétálni fog.

-Átjön a bátyám vacsorázni, nem baj? – kérdezte – Itt lakik, pár sarokkal arrébb, negyed óra múlva itt lesz. Nagyon jól beszél angolul.

-Oké – mondta, ahogy felnézett a telefonjából – Örülök, hogy megismerhetem végre – Tudta, milyen közel vagyunk egymáshoz, sokat meséltem neki a kapcsolatunkról.

Csabi perceken belül megérkezett, bemutattam a srácokat egymásnak és legnagyobb örömömre szemmel láthatólag azonnal megtalálták a közös hangot. Kibontottuk az egyik bort és hamarosan mindannyian igen jókedvűek voltunk. Kikiabáltam a lányoknak, hogy jöjjenek vacsorázni, akik most is örültek, hogy látják Csabit, mint mindig. Az apró konyhám percek alatt iszonyú zsúfolt lett és zajos, mivel mindenki egyszerre beszélt, próbálva túlkiabálni a másikat. Csak egy átlagos este volt az én családom életében, de láttam, hogy teljes elképedéssel nézett minket, ahogyan az ember valamilyen ritka állatcsordát figyelne meg. Odamentem, hogy megcsókoljam és a fülébe súgtam: “csinálj úgy, mintha Olaszországban lennél”, amitől elkacagta magát. Miután a csajok megkajáltak, elküldtem őket zuhanyozni és lefekvéshez készülődni. A zajszint némiképp visszaesett, mikor már csak hárman maradtunk a konyhában, én újra teletöltöttem a poharakat és szedtem mindenkinek. A határozottan jól sikerült vacsora közben híres emberekről szóló vicces sztorikkal szórakoztatott minket, amiket hallott, vagy saját maga tapasztalt, miközben lassan, de biztosan a végére értünk az első üveg bornak. Lefeküdni küldtem a lányokat és bementem hozzájuk jóéjtpuszit adni, majd mire visszaértem a konyhába, azt láttam, hogy a srácok már megkezdték a második üveg bort is és elmélyülten beszélgettek. Elkezdtem bepakolni a mosogatógépet, miközben ő összegyűjtötte és adogatta nekem a tányérokat, poharakat és evőeszközöket az asztalról: úgy dolgoztunk, mint akik ezt már nagyon régóta csinálják.

Én csak nagyon keveset kóstoltam a második üveg borból, így szegény fiúk arra voltak kényszerítve, hogy egyedül igyák meg az egészet. Hát, kemény életük van. Az első üveg közben feloldódtak, a második közben barátságot kötöttek. Nem mondanám, hogy teljesen eláztak, de azért eléggé berúgtak, a bátyám egy kicsit jobban, mint ő. Rájöttek, hogy nagyon hasonló a humoruk, amitől a hangulat olyan hangos röhögésben tetőzött, hogy a lányok kikiabáltak a szobájukból, hogy ebben a zajban még a saját gondolataikat sem hallják, nemhogy aludni menjenek. Én is velük kuncogtam egyfolytában és kiválóan szórakoztam rajtuk, de muszáj volt sajnos véget vetnem a mulatságnak, mert a gyerekeknek másnap iskola volt. Erősen mentegetőztek és Csabi csak akkor jött rá, valójában milyen késő is van már. Lekísértem, kinyitottam neki a kertkaput és megöleltem, ő pedig ezt mondta:

-Gyömbi, mindent értek.

-Vele kapcsolatban? Fantasztikus, nem? És most csak a vicces és szórakoztató oldalával találkoztál, de van még neki a filozófikus, az okos, a tehetséges, az érzelmes, a gyakorlatias és még a Jóisten tudja, hány különböző oldala, mindegyik pont ugyanolyan lenyűgöző.

-Igen, tökéletesen látom. Egy kérdés sincs már bennem, miért is szeretted őt egész életedben, nagyjából. És most itt van! De jó neked!

Amikor fölértem a lakásba, már mosta a fogát, én elmentem vécére, aztán én is fogat mostam. Az ágyban várt rám.

-Nagyon kedvelem a bátyádat – mondta, ahogy magához húzott és megcsókolt.

-Azt láttam is, és úgy hiszem, kölcsönös – mondtam és hosszan megcsókoltam – Jó éjt, Gyönyörű.

-Jó éjt – mondta és megölelt, ahogy a mellére hajtottam a fejem és odabújtam hozzá, az egész testemmel.

 

18.

So on Sunday we arrived at about 11ish, he put his luggage in my room and we started cooking. After lunch I told the girls I needed to say something.

-Well, you know how much I love this man here – I said to them – and to my greatest happiness he would like to spend more time with me. But I don’t want to leave you alone for longer than a weekend so we decided that he would stay here with us for a few days sometimes. We don’t know yet how it will turn out, and we’re quite excited. He’s a bit uncomfortable about it so it would be lovely if you could help him by being kind and accommodating. He’s not used to living with so many people, especially not children. Thank you.

-Oh, fantastic! I’ll nick his used towel, sell it to some obsessed fans and make thousands – said Olivia, but when she saw his face, realized he didn’t necessarily found it funny – I was just joking, I wouldn’t do that. Seriously, I promise.

-You’ll get used to Olivia’s sense of humour. She won’t do it, don’t worry.

-You’re such an asshole, Olivia – said Emma.

-Hey! Less of the swearing – I said

-Cool. We are teenagers so we are always in our rooms anyway. At least poor mum will have some company as well – said Olivia – the last one never stayed here. Maybe because he lived with his girlfriend. He was only 28.

-Thank you Olivia. You’ll get this back. First time you bring someone home, I’ll show them naked pictures of you as a baby with chubby legs and dribbles. And tell them the most embarrassing stories as well. Right, we are going to retire to our room now. Knock, if you want anything.

So we went into my bedroom, him giggling and shaking his head.

-She’s trouble. But very funny. – he said – “Them”? Is there a suspicion or were you just being very PC?

-Well, you never know, do you? But there is a slight suspicion, yes. I think best friend is a bit more than just best friend.

-And how do you feel about it? – he asked.

-Do I strike you like someone who finds homosexuality a problem?

-Not quite – he laughed – but I thought it might be different from a mother’s point of view. The question of grandchildren and what have you.

-I’m not sure I would be nominated for Grandma of the year anyway. At the moment, I find the fact that she can’t get pregnant from another woman very appealing I must admit. One of my biggest fears is that it might happen and I’m not ready to raise up a grandchild instead of my 16 year old daughter. And never will be. I did my fair share of bringing up children, I consider my work done with the last few years before these two girls leave the nest.

-Yes, I can understand that. And what, only 28? And a girlfriend? I only have to listen to Olivia for 2 minutes to get to know your dirty secrets? – he looked outraged, I wasn’t sure if it was mainly fake or mainly honest.

-It’s not a secret, just never told you. It was only sex, pure and simple. Yes, he lived with his girlfriend so only visited me sometimes for a…an hour or so.

-It’s very young though, isn’t it? And now you’re jumping two generations forward – he chuckled.

-It’s definitely a boost in quality. He was very good looking but a bit like a puppy, you know, bouncing about and licking your face?

-How did you two meet? – he asked, laughing.

-He was a colleague – I said – God, I feel like I’m digging myself deeper and deeper here – I laughed but was a bit embarrassed.

-Oh, I see! The office! You did not shag your 28 year old colleague in the office, did you?

-Yes I did. Now you know all my dirty secrets – I said and stuck my hand under his t-shirt, pulled him to me and kissed him.

-I’m outraged – he said and kissed back, holding my face in his beautiful hands – I bet you have a very dirty history.

-I bet yours is worse.

-I wouldn’t be sure. So, we will have to be very quiet here. Emma’s next door. How will you manage?

-You’ll help me – I said – put a pillow over my face or something.

-You’re mad – he giggled – and I love you.

-I love you too.

 

That night we were extremely quiet. I was really proud of myself but I didn’t think he was impressed cos at some point he pressed his hand over my mouth which unfortunately had the opposite effect as I found it very exciting. I must admit it was a challenge for him to do something I didn’t find exciting, in certain situations anyway. The following day was Monday so by the time he got up in the morning the girls had left for school.

-I like your bed, it’s very good for my back – he said as we were having breakfast – but you haven’t quite grasped this “being quiet” thing.

-I picked this bed knowing that it would be good for your back. But don’t be too severe with me about the noise, I tried my best and actually, I was pretty satisfied with the result. I think  you’re slightly overreacting…

-Yes, you could be right. I find it disconcerting to have your daughter so near us while we’re having sex. It seems wrong somehow.

-Because you never had children. When they are little, there are a few years when you either say goodbye to your sex life or get used to doing it with them near you or even in the same room. I chose the latter as the former was just not an option.

-When I hear stories like that I’m not sure it’s such a bad thing that I never had children – he said and laughed.

-So, my gorgeous man, can I ask you to stay in the bedroom whilst I’m doing therapy? I’m expecting a client at 11 today and then from 2pm I’ll have an online session.

-Yes, of course. I’ll be working as well.

-Actually, with the online one we can be in the same room if it doesn’t bother you that I speak in Hungarian, I can just use earphones. It’s up to you.

-Okay, we’ll see.

-After my sessions I need to do some food shopping, will you come with me?

-Of course.

-We have to get you a bike. I cycle everywhere.

-I prefer walking, can we just walk?

-We walk in the UK and cycle here. That’s the law. Sorry, it’s got nothing to do with me – I said.

-Okay – he laughed – let’s get a bike. Shall we go today?

-Yes, I think that’s the best.

So after my sessions we went to get him a lovely bike then did some food shopping. When we got back, I made dinner with him sat at the kitchen table, drinking tea, answering emails, chatting and doing the occasional peeling and other little chores. It was all very cozy and refreshingly normal. I stopped what I was doing every few minutes just to give him a kiss or a cuddle. My brother called just as I was thinking dinner would be about another 20 minutes or so and as a spur-of-the-moment decision I invited him to come over and eat with us. We are very close with him, we tell each other all the important things that happen in our lives and chat about the unimportant ones as well. So I told him over the phone that HE decided to stay with us and Csabi, my brother knew exactly what it meant to me. I asked him not to drive but to either walk or take the bus as we got some nice wine and he would want some of it. He said he would bring a bottle as well and he would walk.

-My brother’s coming over for dinner tonight, is that okay? – I asked him – He lives just around the corner so he will be here in about 15 minutes. His English is great.

-Oh, yes – he said looking up from his phone – Looking forward to get to know him – he knew how close we were I told him a lot about our relationship.

Csabi arrived within minutes and I introduced the guys to each other, who, to my greatest joy seemed to have clicked immediately. We opened a bottle of wine and very soon were all in really high spirits. I shouted to the girls to come and have dinner and they were very happy to see Csabi, as always. My small kitchen got crazy crowded all of a sudden and everybody was talking at the same time, trying to outshout the other one. Just a normal evening in my family but I could see he was watching us with a look of total amazement on his face, the way one would observe a herd of some rare animal. I went to kiss him and whispered “just pretend you’re in Italy” in his ear which made him giggle. After the girls have eaten I sent them to have a shower and get ready for bed. With only the three of us left in the kitchen it was marginally quieter so I poured some more wine and dished out the food for us. Dinner was very nice and he started entertaining us with hilarious stories of famous people that he heard and experienced, while we were slowly getting to the end of the first bottle of wine. I sent the girls to bed, kissed them goodnight and by the time I went back to the kitchen the boys have started on the second bottle and were deep in conversation. I started loading the dishwasher with him collecting and passing me plates, glasses and cutlery, we worked like we’d been doing it for ages.

I only had a very little of the freshly opened bottle so poor boys were forced to drink most of it all by themselves. It’s a tough life. They loosened up over the first bottle and bonded over the second one. I wouldn’t say they were completely wasted but quite drunk, my brother slightly more than him. They found that their sense of humour was very similar and it culminated in such loud laughter that the girls shouted out, saying they can hardly hear their own thoughts, let alone go to sleep in that noise. I was constantly giggling with them and had an amazing time but had to put a stop to it because the girls had school in the morning. They were very apologetic and then Csabi realized how late it was so he said he would be off. I walked him down and opened the door for him, gave him a cuddle and he said:

-Gyombi, I understand it all.

-About him? He’s fantastic, isn’t he? And you’ve only met his funny and entertaining side, but there is also the philosophical one, the clever one, the talented one, the emotional one, the practical one and God knows how many more, all of them equally amazing.

-Yes, I can perfectly see it. I have no questions why you have loved him most of your life. And now he’s here. Good for you!

When I came back he was brushing his teeth and I went to the loo, then I brushed my teeth as well. He was waiting for me in bed.

-I really like your brother – he said and pulled me to him, kissing me.

-Yes, I could see it and I believe it’s mutual – I said and kissed him long – Good night, Gorgeous.

-Night, baby – he said and cuddled me lying on his chest, snuggling up to him.

  • Add Your Comment