Dolgozd fel a válást és békélj meg az exeddel! – Szuperintenzív, háromnapos program június 25-27.

Egy nagyon izgalmas és rendkívül gyümölcsöző programra invitállak most. Ez lesz az első ilyen tematikus workshop, amit tartok és kezdésnek az egyik legfontosabb témát hoztam: hogyan lehet úgy továbblépni a válás után, hogy az a lehető legjobb legyen mindenki számára. Én magam kétszer voltam férjnél, az első exférjemtől van két gyönyörű lányom, akiket most egyedül nevelek és bár a kezdés vele határozottan döcögős volt (erről majd mesélek :)), most már nagyon jó a viszony köztünk, meleg, baráti kapcsolatot alakítottunk ki. Második férjemmel simán és szépen váltunk, a szeretetteljes hangnem itt is megmaradt, bár nem vagyunk már szereplői egymás életének. Ezért aztán bátran ki merem jelenteni, hogy igenis lehet az exszel jóban lenni és mindenfajta nehézségekkel, indulatokkal, csalódással, akár gyűlölettel terhelt helyzetből is megvan a kifelé vezető út, mindenhonnan van hova tovább, amíg csak él az ember.

A háromnapos program a következőképpen épül majd fel:

  • Az első napon a szerelemről fogunk beszélni, annak valódi mibenlétéről, a szülői mintákat nézzük meg és lehetőséged lesz felfedezni azt, hogy milyen generációsan hozott negatív viselkedésminták és érzelmi reakciók szerint működsz egy párkapcsolaton belül.
  • A második napon végigbeszéljük a folyamatot, aminek eredménye a válás lett, lekövetheted egészen pontosan azokat a téged gátló, benned rögzült szokásokat, amikkel saját magad akadályozod abban, hogy azt élhesd, amit igazán szeretnél. Bepillantást nyerhetsz abba, milyen lehet egy kapcsolat a korlátaid nélkül, egyben egészen pontosan megláthatod, hogyan működik az elméd, hogyan tartod figyelmedet a hiányon, a nehézségeken, a félelmeiden.
  • A harmadik napon pedig megnézzük a kettőtök gyerekhez való viszonyát, az ebben látható eltéréseket és fény derül arra is, valóban eltérések-e ezek, vagy valójában ugyanaz a hátterük. Hasznos gyakorlati tanácsokat, tippeket kapsz a megfelelő, asszertív kommunikáció használatára a mindennapokban, végigvesszük azokat a pontokat, ahol nálatok el szoktak csúszni a dolgok a volt párod és közötted, újféle módon kezdhetsz rálátni a kettőtök között lévő, sírig tartó kapocsra, amit a közös gyerek nevelése, szeretete jelent.

Az egész program interaktív, folyamatosan lesz lehetőség hozzászólni, belekérdezni, egyénileg is tudok majd veletek foglalkozni, de ez nem jelent semmiféle kényszert. Amennyiben úgy érzed, te inkább nem szólnál hozzá, akkor se beszéld le magad az eseményről, mert úgy is részt lehet venni rajta, ha csak ülsz és hallgatsz. Ha ezt előre jelzed nekem, kérdést sem fogok hozzád intézni. Mivel helyszínt a saját otthonom biztosít majd nekünk, a helyek határozottan korlátozottak, egyszerre maximum hat fővel tudok dolgozni, de ha igény van rá, több alkalommal is terítékre kerülhet ugyanez a tematika. A belváros szívében, az Astoria közvetlen közelében várlak majd, reggel 9 órai kezdéssel és terveim szerint 16 óra körüli befejezéssel. Napközben kávé, tea, ásványvíz korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre és én fogok rátok főzni is, amiben bátran állíthatom, nem fogsz csalódni, mert nagyon jó szakács vagyok 🙂 De természetesen ha te mást ennél, akkor ebédszünetben a környéken rengeteg különféle vendéglátóipari egység közül tudsz választani. A gyerekeim ezen a hétvégén nem lesznek velünk, ezért igény esetén két főnek szállást is tudok biztosítani, ha esetleg vidékről érkeznél és nincs hol aludnod.

A tematikából kiderül, hogy ezt a programot elsősorban olyan elvált szülőknek ajánlom, akiknek nehézséget okoz az exférjjel/exfeleséggel jó kapcsolatot ápolni, akiben sok negatív érzelem munkálkodik még a másik szülő irányába. Nem számít, hogy azóta van-e másik kapcsolatod, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy valójában lezárásra kerültek-e a sérelmek, fájdalmak benned. Nagy szeretettel ajánlom neked a programot, ha az itt felsoroltak bármelyikében magadra ismersz, mert azon túl, hogy fantasztikus dolgokra látsz rá magaddal kapcsolatban, igazából egyetlen ember van, akinek gondot okozhat az, ha a két szülő rosszban van és ez a gyereked; az, akinek a lehető legjobbat szeretnéd. Ha magadban rendet teszel és pozitív érzelmeket kezdesz áramoltatni az addigiak helyett, azzal magadnak és neki is a lehető legtöbbet adod.

A háromnapos program díja 30.000 Ft fejenként, étkezéssel együtt 35.000 Ft. A helyfoglalás előleg átutalásával jön létre, amennyiben szállásra is igényt tartasz, ennek részleteit privátban fogjuk tudni megbeszélni. Ha bármilyen további kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot és tedd fel őket bátran.

Várlak nagyon nagy szeretettel!

Gyömbi

 

 

  • Add Your Comment