Tudatos önismeret a PÁRKAPCSOLATOK tükrében, 2021. július 18.

Gyere és mélyülj el magadban a párod tükrén keresztül! Nézd meg ismétlődő viselkedésmintáidat, ismerd fel a generációsan hozott érzelmi vonulatot, ami minden kapcsolatodat meghatározza, leplezd le azokat a negatív reakciókat, amik miatt folyamatosan ugyanúgy érzed rosszul magad! A segítségemmel könnyedén meg tudod ezeket figyelni és tudatosan magad mögött hagyhatod, hogy végre boldog párkapcsolatban élhess és kiteljesedhess önmagadon belül. Ehhez semmi más nem kell, mint a nyitottságod és a figyelmed, aminek irányítása csak a te kezedben van. Ebben tudlak téged vezetni, ha magad felé igazán elköteleződsz és képes vagy nyitott szívvel érkezni.

A program egész napos július 18-án, vasárnap, 9.30-kor kezdünk és 17.00 óra körül végzünk. Rövidebb kávészünetek és egy hosszabb ebédszünet beiktatásával kell számolnod. A kurzus ára fejenként 15.000 Ft, melyből kedvezményt adok, ha a pároddal együtt, mindketten jöttök. Napközben a kávéra-teára-üdítőre vendégem vagy és némi kis nasi is lesz. Kiscsoportos foglalkozás, így egyénileg is tudok figyelni mindenkire, de ha te csak hallgatni szeretnéd, az is rendben van. A helyfoglalás az 5.000 Ft-os előleg átutalásával jön létre.

További információért és jelentkezéshez vedd fel velem a kapcsolatot a kiskolibri facebook oldalán privát üzenetben, vagy írj az itteni email címre, mely a lap jobb, felső részén, a kis borítékikonra kattintva érhető el.

Nagy szeretettel várlak!

 

Gyömbi

  • Add Your Comment